Βιογραφικό - Linos Tsokkas

Λίνος Τσοκκάς

Βιογραφικό

Ο Λίνος Τσοκκάς γεννήθηκε στην Έμπα της επαρχίας Πάφου στις 11 Ιανουαρίου του 1972. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Έμπας και στο Β’ Λύκειο Κύκκου. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού.

Σπούδασε Τουριστικές Επιστήμες και Marketing στο Intercollege Λευκωσίας και παρακολούθησε σειρά προγραμμάτων στην Κύπρο και το εξωτερικό στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των Πολιτικών Επιστημών. Κατέχει, μεταξύ άλλων, αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών από τους δύο μεγαλύτερους οργανισμούς Αερομεταφορών και Τουρισμού, τον Διεθνή Οργανισμό Αερομεταφορών (IATA) και της Παγκόσμιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (UFTAA).

Από το 1993 δραστηριοποιείται στους τομείς του τουρισμού και των ακινήτων και είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής των εταιρειών K. Tsokkas Enterprises και Tsokkas Estate Agency.

Η εμπλοκή του στα κοινά ξεκίνησε από πολύ νωρίς και σήμερα συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τη δράση εθελοντικών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, όπως η Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου, ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Πάφου, το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Πάφου, το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου κ.ά. Διετέλεσε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, Γενικός Γραμματέας του Κινύρα Έμπας και ιδρυτικό μέλος του Εθνικού Έμπας.

Υπηρέτησε την επαρχία Πάφου και τον Δημοκρατικό Συναγερμό από διάφορες θέσεις και αξιώματα. Από το 2016 είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, ενώ διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Αδειών Κύπρου. Διετέλεσε επίσης Επαρχιακός Γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ Πάφου (2001-2003) ενώ το 2018 εξελέγη Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Πάφου, θέση την οποία υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Είναι νυμφευμένος με την Κωνσταντίνα Κυρίλλου και έχουν τέσσερα παιδιά, την Νάσια, τον Νικόλα, την Έλλια και την Κορίνα.

OUR Vision & MISSION

What We Believe

There are many variations of passages of Lorem Ipsum, but the majority are many variations of passages of Lorem Ipsum, but the of Lorem Ipsum, but the majority are many variations of passages passages of Lorem Ipsum, but the of Lorem Ipsum, but the majority are many variations

There are many variations of passages of Lorem Ipsum, but the majority are many variations of passages of Lorem Ipsum, but the of Lorem Ipsum, but the majority are many variations of passages passages of Lorem Ipsum,

Biography Of Politic

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority
have suffered alteration in some form, by injected humour.

April 2019

Political Commentator

There are many variatioans of passages Lorem Ipsum labl, but the majority have suffalteration in some.

15 March 2019

Leading The Party

There are many variatioans of passages Lorem Ipsum labl, but the majority have suffalteration in some.

14 May 2019

International Agency

There are many variatioans of passages Lorem Ipsum labl, but the majority have suffalteration in some.

15 May 2019

Public Affairs

There are many variatioans of passages Lorem Ipsum labl, but the majority have suffalteration in some.

Λίνος Τσοκκάς

Είμαι πάντα στη διάθεσή σας για
να ακούσω κάθε άποψη ή εισήγηση
που μπορεί να συμβάλει στην
προσπάθειά μας για να δώσουμε μια νέα προοπτική στην επαρχία μας και τους ανθρώπους της.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ακολουθήστε με

Instagram Feed Not found Please enter valid Access Token.(Enter Access Token)

© 2021 Linos Tsokkas | All Rights Reserved. Website Designed & Developed by BLACKPEPPERCY